Fašiangový karneval

vložený: 07.02.2007 07:00, upravený: 07.02.2007 07:00, čítaný: 5636x

7. februára 2007 sa naša materská škola zmenila na rozprávkovú. Pýtate sa prečo? Preto, lebo chlapcov a dievčatá nahradili princezné, škriatkovia, zvieratká rytieri, kvietky, čarodejnice, vodníci, strašiaci do maku, ... Každý bol v ten deň niekto iný, zaujímavý, rozprávkový, jedinečný.

Deti sa pýšili svojimi prevlekmi a čo je chvályhodné, masky na karneval si pripravovali spolu so svojimi rodičmi, kde si deti mohli uplatniť svoje predstavy, túžby a fantáziu.

A čo pani učiteľky? Tieč prekvapili svojim originálnym oblečením. Pani riaditeľka stvárnila veselého ŠAŠA JAŠA, p. učiteľka Marienka BABKU INDIÁNKU, p. učiteľka Julka VESELÉ STRAŠIDIELKO, p. učiteľka Milka ŠÍPKOVÚ RUŽENKU a p. učiteľka Martinka DOBRÚ ČARODEJNICU. Po predstavovaní masiek sa začala neobyčajne dobrá zábava s hudbou, piesňami, tancom.

Na doplnenie energie nám tety kuchárky napiekli výborné fašiangové šišky, ktoré veľmi chutili, tak ako aj ovocné misy, ktoré pripravili pre sovje deti mamky, ktoré sa tiež zúčastnili nášho karnevalu. Odmenou nám všetkým bol krásne prežitý deň v neobyčajných kostýmoch a úsmev na detských tvárach.

Popoludní si z karnevalu každé dieťa nieslo so sebou kopec zážitkov, dojmov a ozajstné rozprávkovo - karnevalovské lízatko.

Dovidenia o rok!

Fašiangový karneval
Podobné články