Truhlica starkých

vložený: 18.02.2010 14:42, upravený: 18.02.2010 14:42, čítaný: 3580x

Spoločné vystúpenie škôlkárov a školákov Spoločné vystúpenie škôlkárov a školákov

 

 

MOJI STARKÍ

Jeseň v živote človeka znamená odpočinok a naplnenie. Aj naši starí rodičia sú naplnení múdrosťou, ktorú po celý život zbierali ,aby ju raz mohli odovzdať svojím deťom, vnúčatám, ktoré ju prijímajú od nich s  láskou. Pre nich sú tým najväčším bohatstvom, ktoré im život daroval. Veď nie nadarmo sa hovorí: ,,Starý človek má striebro vo vlasoch - symbol bohatstva, múdrosti a skúsenosti.“

Deti z našej MŠ a taktiež žiaci CZŠ sv. Demetra otvorili svoje srdiečka starým rodičom, aby im prejavili úctu a lásku krátkym programom a spoločným posedením dňa 26.10. 2009 o 15:00 hodine v kultúrnom dome v Ražňanoch. Úsmev a obdiv na tvárach našich starých mám a otcov vyčarili naše deti z materskej a základnej školy. Boli sme milo prekvapení hojnou účasťou. Bude nás tešiť ak naše deti budú mať pekný vzťah so starými rodičmi po celý život a nebudú na nich zabúdať nielen v októbri, ale po celý rok.

Zákon života je neúprosný. Každý raz zostarne. Otvárajme svoje srdcia starším ľuďom. Vážme si ich nenahraditeľnú pomoc, láskavé pohladenie, ktoré nám plným priehrštím rozdávajú každý deň.

 

 

Truhlica starkých
Podobné články