MDD, Ňaršanski kotlik

vložený: 17.07.2023 14:49, , čítaný: 629x

Aj tento rok sme využili krásne zákutia miestneho parku na organizovanie MDD. Vysoké listnaté stromy poslúžili ako tienidlo pred slnečnými lúčmi, čo hlavne vyhovovali menším deťom. Hlavné herné stanovište pre deti do 6 rokov bolo na asfaltovom ihrisku v parku a staršie deti mali športové súťaže pripravené v cirkevnej základnej škole.

Okrem týchto hlavných športových aktivít si mohli možní budúci hasiči prezrieť vystavovanú techniku DHZ, zaskákať si na menšom hrade alebo si nechať vymaľovať tvár. Chlapci už tradične v zadnej časti parku súťažili o 1. miesto v turnaji vo futbale, za ktorý boli aj ocenení. Radosť nám urobili aj psíčkari, ktorí spolu majiteľmi koní predstavili poslušnosť svojich psov a umožnili jazdu na koňoch.

Tento deň sa spojil aj s varením guľášu pod názvom „Ňaršanski kotlik“, ktorého sa zúčastnilo 5 družstiev a to : Pozemkové spoločenstvo, Poslanci, Ňaršanka, Seniori a Kmotrovci. Porota z týchto súťažiacich ohodnotila ako najlepší guľáš ten, ktorý navarila Ňaršanka. Z vydarenej akcie sme sa tešili všetci a už sa môžeme pripravovať na ďalšiu.

MDD, Ňaršanski kotlik
Fotogaléria k článku
Podobné články