Vianočná pohoda v Ražňanoch

vložený: 31.12.2005 14:32, upravený: 31.12.2005 14:32, čítaný: 2949x

Prežitie Vianočných sviatkov strávil každý z nás po svojom. Preplnené vlaky a doprava nasvedčovali túžbe stretnúť sa po tieto dni s rodinou a príbuznými. Oddýchnuť si od pracovnej námahy a stresov, či potešiť darčekom alebo malou pozornosťou. Aj keď anketa potvrdila, že nie každý prežil sviatky presne tak ako si predstavoval, každopádne to vzbudilo pozornosť na určitú zmenu v živote, aby sa takéto okamihy neopakovali. V Ražňanoch sme registrovali počas tohto Vianočného obdobia niekoľko aktivít, ktoré umožnili spríjemniť tú neopakovateľnú Vianočnú atmosféru. Rozsvietenie vianočného stromčeka pred OcÚ potešil hlavne tých najmenších.

Koledníci Dobrej Noviny priniesli do každého domu, kde boli vítaní, radostnú zvesť o narodení Ježiša Krista. Popri tomu pomohli finančnou čiastkou deťom z hladujúcich krajín Afriky.

Vianočný organový koncert v miestnom kostole pod vedením p. Martina Vrábľa už po 8. krát spríjemnil Štefanský večer všetkým nadšencom organovej hudby. Zaznelo niekoľko známych aj neznámych diel klasickej hudby a nakoniec pri zhasnutých svetlách, len v žiari vianočných stromčekov si všetci spoločne zaspievali klasickú pesničku "Tichá noc, svätá noc". Z tohto ročníka si môžte prezrieť aj niekoľko fotografií z našej Fotogalérie v sekcii Vianočný organový koncert

Vianočná pohoda v Ražňanoch
Podobné články